5 keer de beste zwangerschapscadeaus

 

A sustainable, safe and better world for your family 

 

5 keer de beste zwangerschapscadeaus

Luiers, spenen, slabbetjes en knuffels. Een leuk cadeautje om te geven als iemand zwanger is. Vaak ben je niet de enige die dit denkt, waardoor de toekomstige moeder een heuse knuffelkamer kan maken. Het gaat natuurlijk om het gebaar, maar wil je iets geven waar de moeder in spé echt iets aan heeft? Dit zijn de 6 beste zwangerschapscadeaus.

Een rustmomentje

Of je vriendin nou zwanger of net bevallen is: een rustmomentje is altijd een goed cadeau. In de zwangerschap draait het voornamelijk om de baby, wat logisch is, maar ook de moeder verdient wat aandacht! Geef bijvoorbeeld zwangerschapsolie of badschuim voor een relaxmomentje in eigen huis. Gaat ze vaak naar de sauna? Dan is dat een ideaal cadeau, mits ze geen zwangerschapscomplicaties heeft. Als de toekomstige moeder veel pijntjes heeft, kan een zwangerschapsmassage een geschenk uit de hemel zijn. Je kunt haar ook een dagje meenemen. Lekker koffiedrinken, een goede lunch of een babywinkel bezoeken.

Herinneringen voor later

Zeker een eerste zwangerschap is heel bijzonder. Na negen maanden is er zoveel gebeurt, dat je veel vergeet. Zwangerschapsdagboek is dan ook een leuk cadeau om herinneringen op te schrijven voor later. Een wegwerpcamera is ook een leuk cadeau. Lekker ouderwets, maar zo leuk om na negen maanden de ontwikkelde foto’s in handen te hebben. Dat zijn in één keer heel veel herinneringen van de zwangerschap!

Kleding voor haar

Vaak kunnen de kersverse ouders maanden vooruit met de gekregen kleding voor de baby. Je kunt ook iets voor de toekomstige moeder zelf kopen. Dat kan een badjas zijn voor als de baby er is, maar ook een toffe zwangerschapskleding is een goed idee. Kom je een mooie pyjama tegen of een knap chillpak? Dan zal ze daar zeker in de eerste weken na de bevalling veel plezier van hebben. 

Cadeaubonnen

Je vriendin heeft je vast al van alles laten zien wat ze leuk vindt. Tijdens de zwangerschap spelen hormonen op en daar hoort de drang om van alles te kopen ook bij. Geef haar een cadeaubon, zo kan ze zelf bepalen wat ze koopt. Kost het haar ook geen geld om aan haar drang toe te geven.

Kleinigheidje

Natuurlijk gaat het geven van een cadeau vooral om het laten zien dat je blij voor iemand bent en aan haar denkt. Een kleinigheidje is dan al genoeg. Brownies per post is een leuke manier om te laten zien dat je aan haar denkt. Je zult zien hoe blij ze is met deze lekkere post.  

Een bos bloemen doet het natuurlijk ook altijd goed, maar wat dacht je van een plant voor op het kamertje van de baby? Hier vind je 8 keer veilige planten voor op de babykamer.

Gerelateerde blogs

Onze website maakt gebruik van cookies om informatie op te slaan op jouw computer.

Learn more x